Vinkøleskab til 8 flasker

0

Vin er dejligt, vin er lækkert, og vin er ikke bare vin. Det ved de fleste sikkert også, og derfor kan du måske nikke genkendende til fordelene ved en perfekt tempereret og nedkølet flaske hvid- eller rosévin.

Du kan med fordel bruge et vinkøleskab til at holde temperaturen på dine vinflasker nede og på et perfekt niveau. På den måde er de altid helt klar til servering, hvad enten du skænker et lille glas op til dig selv på en varm sommerdag, eller hvis du har venner og familie på besøg.

Vi anbefaler følgende forhandlere:

Der findes både store og små vinkøleskabe, og blandt de små er et vinkøleskab til 8 flasker eller 7 flasker blandt de mere populære modeller. Du sidder måske og tænker, at du har behov for et stort vinskab, da du ofte har mange vine på lager i hjemmet – dette er dog ikke nødvendigt. Du kan sagtens nøjes med et lille vinkøleskab til 8 flasker eller deromkring, da du altid kan fylde op i skabet, efterhånden som flaskerne tømmes.

I denne artikel kommer vi nærmere ind på de mere konkrete fordele ved et lille vinkøleskab frem for et stort et af slagsen. Vi kigger på en konkret model, som er ganske populær og har plads til 7 flasker vin, og derudover runder vi to af Danmarks største og bedste forhandlere af blandt andet vinkøleskabe.

Søger du et godt tilbud?

Vi anbefaler WhiteAway.com.

Se aktulle tilbud lige nu

Fordele ved et lille vinkøleskab

Der findes en række fordele ved at vælge et lille vinkøleskab frem for et stort et. Herunder ser du en række af de primære fordele ved en lille model:

 • Lavt energiforbrug – En af de første fordele ved et lille vinskab er det lave energiforbrug. Du kan bestemt også finde store vinkøleskabe med relativt lavt energiforbrug, men det vil aldrig nærme sig niveauet hos et lille vinskab. Det lave energiforbrug hjælper selvfølgelig først og fremmest på vores fælles klima, men det påvirker også din elregning og dermed pengepung positivt.
 • Mere praktisk – En anden klar fordel ved et lille vinkøleskab til 8 flasker eller lignende er det praktiske aspekt. Du kan meget nemmere flytte rundt på et vinskab med plads til 8 flasker end på et med plads til f.eks. 40 flasker. Selv når skabet er fyldt op er det ikke særlig tungt, og du kan snildt flytte det rundt i hjemmet eller tage det med uden for på terrassen på en lækker, varm sommerdag.
 • Mindre støj – Generelt set larmer de små vinkøleskabe også mindre end de store. På samme måde som med energiforbruget kan du også godt finde relativt støjdæmpede store vinskabe, men chancerne for at finde sådan et til en god pris er bestemt større ved et lille vinkøleskab.
 • Passer bedre ind i hjemmet – Det siger sig selv, at jo større dit vinkøleskab er, desto mere plads optager det også i dit hjem. Derfor kan det også være meget lettere at finde plads til et lille vinskab, og du kan nemmere finde forskellige steder, hvor skabet passer perfekt ind – f.eks. i køkkenet, i kælderen eller i stuen.

Vinkøleskab hos Whiteaway.com

Du finder ovenstående vinkøleskab samt en række andre flotte modeller i både store og små størrelser hos Whiteaway.com.

Whiteaway.com er en af landets absolut mest populære og største forhandlere af vinkøleskabe og meget andet til hjemmet og haven.

Du er sikret:

 • Nogle af Danmarks laveste priser
 • Lynhurtig levering lige til døren
 • Kvalitet og tilfredshed hos tusinder af danske kunder

Se det store udvalg hos WhiteAway.com

Kan jeg bruge mit vinkøleskab udenfor?

De fleste af os danskere holder meget af et køligt glas hvidvin eller rosévin ude på terrassen eller i haven på en brandvarm sommerdag.

Dette er heldigvis nu endnu lettere med et lille vinkøleskab, så længe dette er udstyret med UV beskyttelse som Temptech-modellen længere oppe i artiklen.

UV beskyttelsen sørger for, at solens stråler ikke beskadiger selve vinen. Selvom flaskerne i sig selv yder en vis beskyttelse, så er det UV-beskyttede glas i lågen med til at sikre total beskyttelse fra solens stråler og dermed en god, velsmagende og kølig vin konstant.

Temptech vwc7sb vinskab

Som lovet kigger vi nu nærmere på en helt speciel model blandt de små vinkøleskabe. Dette vwc7sb-vinskab fra Temptech har plads til 7 flasker vin, så du kan snildt have både 4 flasker hvidvin og 3 flasker rosévin på køl samtidig – eller hvilke typer vin du nu foretrækker at have kølig ved hånden.

Dette Temptech-vinkøleskab forhandles hos Whiteaway.com, som tilbyder lynhurtig levering og knivskarpe priser på alle deres vinskabe. Du er dermed i ganske sikre hænder, når du handler hos en af Danmarks absolut største og mest anerkendte forhandlere af hårde hvidevarer, elektronik og lignende varer.

Temptech vwc7sb-vinskabet er først og fremmest lavet i et lækkert og stilrent design i en flot, sort farve. Men ud over at se brandgodt ud byder vinkøleskabet naturligvis også på en række praktiske specifikationer, som du ser herunder:

 • Energiklasse C – Med et vinkøleskab i denne energiklasse bruger du ganske lidt strøm på et år – faktisk helt ned til 216 kWh om året.
 • Antal flasker – Dette vinkøleskab kan rumme op til 7 flasker kølig vin ad gangen.
 • UV beskyttelse – Køleskabet er udstyret med UV beskyttelse, som sikrer en bedre og mere velsmagende vin, selv når du opbevarer dem udendørs.
 • Vendbar dør – Du kan vende døren på vinkøleskabet om, så du kan åbne det fra den modsatte side. Dette er rigtig praktisk, når du skal få skabet til at passe ind i resten af din indretning.
 • Højde – Vinskabet har en højde på 87 cm, hvilket sikrer, at det bevarer sin relativt lille og meget stilrene fremtoning.
 • Bredde – Ligeledes er vinskabet også ganske smalt; faktisk kun 15 cm. Det er dermed nemt at få til at passe ind blandt andre skabe i køkkenet eller øvrige rum i din bolig.
 • Dybde – Dybden er 52,5 cm, hvilket du lige kan tage højde for med en tommestok hjemme i privaten, inden du investerer i vinkøleskabet.

Leave A Reply