Vinkursus – smag på verdens vine og få nye smagsoplevelser

Er du en vinentusiast med stort V, og holder du derfor af en god flaske vin, som kan give dig nye smagsoplevelser til samlingen? Ønsker du samtidig at gå på opdagelse i vinuniversets mange afskygninger og lære, hvordan man smager forskel på vine, samt hvordan man tilbereder en vin på den bedste måde? Så er et vinkursus lige noget for dig. På et vinkursus får du nemlig mulighed for at nyde nye vine, som kan give dig eksotiske, klassiske og ikke mindst overraskende smagsoplevelser. Derudover giver vinkurser dig mulighed for at lære om vinproduktion, så du sammen med autentiske vinbønder kan drømme dig ned til de franske vinmarker og de spanske vingårde, hvor de dyrebare druer lader sig modne af solens stråler.


Nedenstående vinkurser kan alle købes på DuGlemmerDetAldrig.dk


Italiensk vinkursus hos Eataly

Ønsker du at gå på opdagelse i det italienske vinlandskab og smage på de bedste italienske vine? Så er det italienske vinkursus hos Eataly lige noget for dig. Her får du et unikt indblik i de italienske vines historier, mens du lærer at forstå smagsforskellene på italienske vine. Vinkurset findes i København – så hvis du bor i nærheden at hovedstaden, kan du tage kollegaerne eller vennerne under armen, hvorefter I sammen kan udforske det italienske vinlandskab.

Vinkursus hos de kongelige hofleverandører Kjær Sommerfeldt

Med et vinkursus hos de kongelige hofleverandører Kjær Sommerfeldt i København eller Århus får du muligheden for at komme på en unik rejse gennem vinens smagfulde og komplekse verden og dermed smage og lære om vine, som du ikke før er stødt på.

Spansk vinkursus hos Le Rait

Med et vinkursus hos Le Rait får du mulighed for at opleve den spanske vinproduktion på nært hold. De spanske vinbønder Jon og Claude Capoul tager dig nemlig med på en unik rejse, hvor du får et indblik i livet som vinbonde. Derudover får du mulighed for at smage på spanske vine og selvfølgelige lære at smage forskel på disse.

Europæisk vinkursus hos Fakkelgaarden

Foruden sine hyggelige omgivelser og sin idylliske stemning, kan du på et vinkursus hos Fakkelgaarden i Kruså tilføje helt nye vinoplevelser til samlingen. Her bliver både hjernen, hjertet og ganen henført til flere forskellige vinmarker rundt omkring i verden, så du får mulighed for at udforske mange forskellige smagsoplevelser og få en dybere indsigt i vinene.

Dansk vinkursus hos MODAVI

Er du nogensinde gået op opdagelse i den danske vinproduktion? Med et vinkursus hos virksomheden MODAVI på en lille, idyllisk vingård i Kolding får du en dansk vinoplevelse, som du sent glemmer. Her får du nemlig både et unikt indblik i de fortællinger, der hører til det danske vineri og samtidig muligheden for at smage på de danske specialiteter.

Minikursus hos Smagførst

Ønsker du at opleve vinverden, men er du endnu begynder på området? Så er minikurset hos Smagførst i Århus perfekt til dig. På en time har du nemlig mulighed for at lære meget mere om verdens vine og samtidig smage på hele 6 forskellige vinspecialiteter.

Wine n’ Dine med fransk vinbonde

Ønsker du at lære om franske vine, mens du spiser en lækker middag med dem, som du holder af? Så er Wine n’ Dine i København den perfekte kombination for dig. Her bliver du nemlig præsenteret for den dansk-franske vinbonde Jon Paul, som, mens du nyder mad og vin, tager dig med på en rejse til de franske vinmarker og vinens smagsmæssige nuancer.

Kunstnerisk vinkursus med Paint n’ Wine

Har du en Picasso gemt inden i dig? Så er det kunstneriske kursus Paint n’ Wine lige noget for dig. På dette kursus, som både findes i Århus og København, får du nemlig muligheden for at udfolde dine kunstneriske evner, mens du både smager på og lærer om lækre og smagfulde vine.


Ovenstående vinkurser kan alle købes på DuGlemmerDetAldrig.dk