Menu vinkaraffel

Brandet Menu har de seneste år opnået stor anerkendelse på det danske marked, og dette er bestemt ikke uden grund. Menu har nemlig en helt unik sans for friske, skandinaviske design, som består af rene linjer og bløde farver. Med deres store udvalg af skandinavisk design ønsker Menu at gøre hverdagen mindre kompliceret og samtidig give dig stilrene løsninger til det moderne liv.

Menus unikke sans for skandinavisk minimalisme og enkelte detaljer ses ligeledes i deres udvalg af flotte vinkarafler – perfekte til vinentusiasten, som vil servere en veliltet vin. Kendetegnet for Menus vinkarafler er nemlig deres evne til at give vinen plads til at ilte og dermed udvikle perfekte smagsoplevelser. Derudover anerkendes de for deres stilrene, minimalistiske design, som indeholder slanke og runde former.

Winebreather & Winebreather Deluxe

Winebreather og Winebreather Deluxe kan købes hos Trendyliving.dk

Blandt de mest populære Menu Vinkarafler, finder du en Menu Winebreather-vinkaraffel og en Menu Winebreather Deluxe-vinkaraffel. Begge vinkarafler er kendetegnet ved et smart design, som giver vinen plads til at ilte på moderigtig vis. Derudover er vinkaraflerne supernemme at bruge, da du blot skal koble vinkaraflen og flasken sammen og vende rundt. På denne måde kan du enten vælge at servere din yndlingsvin i denne flotte, elegante vinkaraffel eller blot vende rundt igen, så vinen løber tilbage i flasken. Menu Winebreather Deluxe kommer i en bredere format og er samtidig designet i ekstraelegante og holdbare materialer. Begge vinkarafler fås ligeledes i Menus vinkaraffelsæt.

menu proptrækkerFuldend looket med en klassisk proptrækker

Ønsker du at fuldende din vinsamling og tilføje en Menu-proptrækker i et stilrent look? Med Menu Bladetwist-proptrækker får du en supersmart vinåbner i samme stilrene og minimalistiske design som karaflerne. Proptrækkeren er tilmed perfekt til dig, som ikke vil gå ned på kvalitet, når aftenens vine skal åbnes.