Vinabonnement – til dig som elsker unikke smagsoplevelser

vinabonnement

Ønsker du at sikre dig nye, spændende og udforskende vinoplevelser hver eneste måned? Så er et vinabonnement lige noget for dig. Med et abonnement på vin får du nemlig muligheden for at gå på opdagelse i nye, spændende vine, som du ikke finder i det lokale supermarked.

Derudover får du smagsoplevelser fra hele verden, så du kan drømme dig hen til det flotte italienske vinmarked og de idylliske spanske vingårde. Men hvordan fungerer et vinabonnement egentligt, hvem henvender abonnementet sig til, og hvad koster det typisk?

Her kan du blive meget klogere på alt omkring vinabonnement, så du kan klæde dig på til nye, unikke smagsoplevelser.

Vinoli.dk tilbyder lige nu vinabonnementer fra 199 kr. Læs mere her!

Hvordan fungerer det?

Selvom et vinabonnement giver dig mulighed for at udfordre smagssansen på en helt ny måde, knytter der sig langt mere til abonnementet end blot dette. Der findes nemlig en lang række udbydere, og mens nogle promoverer sig på pris og besparelser, er andre blot interesserede i at give dig de bedste vine fra alle verdenshjørner. Også derfor findes der mange måder, hvorpå et abonnement fungerer, mens der findes en række elementer, som altid går igen. Et vinabonnement fungerer nemlig oftest sådan, at et månedligt beløb indbetales, hvorefter du har mulighed for at købe markedets bedste vine til gode priser. Derudover indeholder mange vinabonnementer en kasse med tidens specialiteter, så du kan servere månedens bedste vine for gæsterne og dermed gå op opdagelse i vinlandskabet.

Hvad koster et vinabonnement?

Ligesom der findes mange forskellige vinabonnementer, findes der tilsvarende et hav af forskellige priser. Ofte afspejler priserne sig i abonnementet størrelse – hvorfor du altid kan skræddersy lige netop det abonnement, som passer til dine individuelle behov. Hos eksklusive og populære virksomheder som Vinoli.dk kan du få et månedligt abonnement til blot 199 kr. Dette indeholder udvalgte, kvalitetstestede og anmeldte rødvine, som kommer lige til din dør, så du kan nyde de gyldne dråber med de mennesker, du holder af. Der findes også andre abonnementer, som koster blot 75 kr. om måneden, men i stedet for en månedlig levering af markedets nyeste vine, giver abonnementerne dig muligheden for at købe lækre vine til virksomhedens kostpriser.

  • Læs mere om priser på vinabonnement på Vinoli.dk

Giv et abonnement på vin i gave

Kender du en vinelsker, som har hylderne fyldte med eksotiske vine, og som nyder at afprøve nye smagsoplevelser? Så er et vinabonnement den perfekte gave til ham eller hende. Foruden en nem, hurtig og alsidig gave, giver et vinabonnement gavemodtageren mulighed for gå på opdagelse i vinverdens dybeste afkroge.