Vinreol

Er du en stor vinentusiast, og har du derfor hjemmet fyldt med gode rødvine og hvidvine fra alle fire verdenshjørner? For at skabe den helt rigtige stemning omkring din vinsamling og samtidig skabe de bedste forudsætninger for dine vine, er en vinreol den perfekte investering. Foruden at skabe en sofistikeret og autentisk stemning i stuen, spisestuen eller i køkkenet og samtidig fungere som et flot og pyntende møbel, sikrer en vinreol nemlig, at vinene ligger stille og dermed får den fornødne ro til at udvikle sig. Derudover sikrer vinens liggende positur, at proppen forbliver våd, så risikoen for, at der går prop i vinen, mindskes.

Her bliver du præsenteret for et stort udvalg af forskellige vinreoler, så du kan finde den perfekte, der passer til vinenes og ikke mindst hjemmets behov. Her finder du noget for enhver smag – så uanset om din vinreol skal være en praktisk og enkel reol til væggen, eller den skal være et stort patina-møbel, som kan skabe en autentisk stemning i hjemmet, kan du med fordel læse med her.


Steel Function vinreol til væggen – enkelt og moderne design

steel function vinreol til væggen

Steel Function til væggen er en smart, enkel og moderigtig vinreol. Foruden det enkle, nordiske design i rustfrit stål kan reolen fremstå som et dekorativt element i køkkenet eller spisestuen, så du kan lagre dine favoritvine på moderigtig vis.

Se prisen her


Kare Design Puzzle Flame 6 – unikt design formet som et puslespil

kara design vinreol

Med Kare Design Puzzle Flame 6 inviterer du skandinavisk minimalisme ind i hjemmet. Denne vinreol er nemlig med sin flotte facon formet som et skulpturelt puslespil, og det lækre træmateriale er perfekt til at skabe en stilren og ikke mindst unik stemning i hjemmet.  

Se prisen her


Dutchbone – Vino Vinreol – råt design til den ultimative vinelsker

dutchbone vinreol

Samler du på vine fra flere forskellige lande, og nyder du at lagre dine smagfulde vine i mange år ad gangen? Så er Dutchbone Vino Vinreol det ideelle møbel for dig. Denne vinholder er hele 170 cm høj og består både af opbevaringsrækker til fire vinglas, samt skuffer og flaskerum til dine vine. Derudover er den designet i rå jernmaterialer og massivt grantræ, som kan skabe et antikt look i din indretning.

Se prisen her


Vinreol i sort asketræ – smart opbevaring af 24 vinflasker

vinreol i sort ask træ

Med Barlife Sort Ask får du den bedste opbevaring til dine yndlingsvine, så de har mulighed for at udvikle fantastiske og unikke smagsoplevelser. Designet er flot og enkelt, hvorfor denne vinreol vil pynte i en minimalistisk indretningsstil, som bygger på princippet ”less is more”.

Se prisen her


Bottle – Vinreol fra Magis – lille og funktionel med plads til 6 flasker

vinreol fra magis

I de seneste år har flere og flere møbelproducenter designet smarte og stabelbare reoler, så du har mulighed for at justere din vinreols størrelse, alt efter hvor mange vine du ønsker at udstille. Et eksempel på en sådan vinreol, som tilmed kommer i et flot og enkelt plastikdesign, er Bottle vinreol fra Magis. Hver blok har her plads til 6 flasker og kan stables alt efter behov.

Se prisen her


Chain vinholder – unik og magisk vinholder, der får dine flasker til at svæve i luften

chain vinholder

Ønsker du at tilføre magi til hjemmet? Chain vinholder kan skabe en sofistikeret og unik stemning i dit hjem. Denne ”magiske” vinholder får dine vinflasker til at svæve i luften, mens de hænger i en smart lænke i forkromet stål. Med denne vinholder kommer dine vine derfor for alvor i fokus, og du vil hurtigt opleve, hvordan vinholderen får stor opmærksomhed fra dine gæster.

Se prisen her


Smart vinreol til væggen

Denne er en smart og moderigtig vinreol med plads til hele 8 flasker. Reolen monteres på væggen og er med sit enkle design og sine materialer i rustfrit stål perfekt til dig, som vil sætte vinen i fokus, når gæsterne kommer på besøg. 

Se prisen her


Kare Design Gear kobber – rå vinreol formet som kobberfarvet tandhjul

tandhjul kare design vinkommode

Kare Design Gear kobber er en unik vinreol, der er formet som et kobberfarvet tandhjul. Reolen er derfor i sig selv en helt unik skulptur, som med sine populære kobbermaterialer vil skabe en unik stemning i den minimalistiske, nordiske indretningsstil, hvor den vil pynte i stuen eller spisestuen.

Se prisen her


SET UP fra Koziol – Stone – kreer en personlig vinreol i den størrelse, som du ønsker

koziol vinreol

Ligesom førnævnte vinreol er SET UP fra Koziol designet i flere moduler, så du selv kan bygge den vinreol, der passer til dine individuelle behov. Denne funktion er sammen med det enkle, stilrene design perfekt til dig, som ønsker at udvide din vinsamling og tilføje nye, unikke smagsoplevelser. 

Se prisen her


Legonart vinholder – Enoteca BS-1 – Ask – vinholder i lækre træmaterialer og til en overkommelig pris

legnoart vinholder

Legonart vinholder Enoteca BS-1 er en fantastisk vinreol, som emmer af italiensk minimalisme. Denne elegante vinholder skal vægmonteres og har plads til hele 10 flasker på hver sin side af det rustikke, italienske træmateriale. De fantastiske træmaterialer kendetegner ligeledes Legonart, som er født af en kærlighed til træ. Derudover er dette en billig vinreol, hvilket betyder, at du ikke behøver at betale en formue for flot, italiensk design.

Se prisen her


Kare Design – Gouguette 10er – unik vinreol i rustikt mangotræ

vinreol i mango træ

Skal din nye vinreol være meget mere end blot en opbevaringsløsning? Så er Kare Design Gouguette 10er den ideelle for dig. Denne flotte vinreol er lavet af solidt mangotræ, hvor man stadig kan se træets naturlige årer, hvilket giver den et rustikt look og en unik patina.

Se prisen her


Bombay m/3 skuffer – Blå – Fed retro-vinreol til den nordiske indretningsstil

bombay

Består din indretningsstil af rene linjer og minimalistiske designs? Så er Bombay m/3 skuffer den perfekte vinreol til dit hjem. Denne unikke retro-vinreol bryder nemlig med de minimalistiske og stilrene linjer, der er at finde i det nordiske hjem. På denne måde får du et unikt møbel, som kan skabe en autentisk stemning i hjemmet, og som indeholder tre mindre skuffer og en hylde til vin.

Se prisen her


Neo Living – enkel vinreol i flot og eksklusivt valnøddetræ

neo living vinholder

Ønsker du at skabe et cool og eksklusivt look i dit køkken eller i din spisestue? Så er Neo Living i valnød den ideelle vinreol for dig. Denne vinreol ligner blot et flot stykke valnøddetræ, men gemmer på plads til 8 fantastiske vine. 

Se prisen her