Vin smagekasse – Gå på opdagelse i forskellige smagsuniverser

Er du vinentusiast med stort V, og holder du derfor af at få nye smagsoplevelser inden for vinens verden? Vine kommer i mange forskellige afskygninger, og hvis man for alvor ønsker at få et fast greb om vinverdenen og dens mange hoveder, er det nødvendigt at gå på opdagelse. Dette kan du blandt andet gøre med en vin smagekasse, som giver dig mulighed for at smage på nye, ældre og ikke mindst forskellige vine. På denne måde kan du tilføje nye vinoplevelser til samlingen og tilegne dig helt nye vinkundskaber.

Se udvalg af vin smagekasser på Smageklubben.dk

Pinot Nour-kassen – de bedste rødvine i september måned

Ønsker du at tilegne dig nye smagsoplevelser og gå på opdagelse i rødvinens mange varianter? Så er den månedlige smagekasse Piont Noir fra Jyskvin.dk lige noget for dig. Her kan du hver eneste måned få leveret en smagekasse, som garanterer dig spændende, nye og udforskende smagsoplevelser. Hver måned bliver du beriget med 6 forskellige vine, som giver dig forskellige smagsoplevelser inden for den røde drue. I september måned byder smagsoplevelserne på vine fra Piont Noir på den vidunderlige drue, som anerkendes i hele verden.

Parker-kassen fra –  unikke rødvine til februar måned

I Parker-kassen har de samlet de perfekte rødvine til februar måned. Dog er dette ikke ensbetydende med, at du ikke kan købe vinen i andre måneder, for du kan blot tilføje Parker-kassen i kurven, hvorefter den bliver leveret lige til døren – uanset måned eller årstid. Parker-kassen er en samling af 6 fantastiske vine, som har fået minimum 90 Parker-point, og en enkelt har endda fået 94 Parker-point. Parker kommer af navnet Robert Parker, som er verdens mest magtfulde vinjournalist. Hans høje status på vinmarkedet giver ham derfor autoritet til at rangere vine og give dem point ud fra deres smagfuldhed.


vin smagekasse

Smageklubben.dk kan du bestille denne lækre vin smagekasse.


Hvidvinskassen – til dig, som sætter pris på en god, afkølet hvidvin

Er du mere til hvidvine, og ønsker du at gå på opdagelse inden for hvidvinens univers? Mange holder sig til de røde vine, når de gyldne dråber skal nydes, men hvidvine byder ligeledes på fantastiske smagsoplevelser. Med Hvidvinskassen  får du for alvor mulighed for at udforske hvidvinens mange potentialer. Med denne smagskasse får du nemlig seks velsmagende hvidvine, perfekte til forårets og sommerens hyggestunder.

Chateauneuf-du-Pape-kasse – den eksklusive vin smagekasse til den ultimative vinentusiast

Ønsker du at gå på opdagelse i et af vinens mest eksklusive områder og blande tre af de mest respekterede vinproducenter – nemlig Domaine de la Janasse, Clos du Mont-Olivet og La Bastide Saint Dominique? Så er en Chateauneuf-du-Pape-kasse den ideelle for dig. Med denne kasse får du nemlig mulighed for at nyde gyldne dråber fra den verdenskendte region og dermed tilegne dig eksklusive, franske vinoplevelser, som du sjældent vil glemme.