Vinsmagning – oplev eksotiske, klassiske og nye vine

Kender du en eller flere vinentusiaster, som holder af en god flaske vin, som indeholder masser af smagsoplevelser? Så skal de med på en oplevelsesrig vinsmagning. I de seneste år har de danske såvel som udenlandske vinsmagninger opnået stor popularitet, og dette er bestemt ikke uden grund. Der er nemlig noget helt unikt over vinsmagninger, som giver dig et godt udgangspunkt for at nyde enhver smagsoplevelse med de gyldne dråber i selskab med mennesker, som du holder af.

Hvis du er på udkig efter den perfekte vinsmagning, som kan give dig eksotiske, klassiske, overraskende og ikke mindst nye smagsoplevelser, er du landet det helt rigtige sted. I denne guide bliver du nemlig præsenteret for 8 af landets mest populære vinsmagninger, så du kan finde den ideelle vinsmagning til jer.

Italiensk vinsmagning hos Eataly

italiensk vinsmagning

Ønsker du at grave dybere ind i den italienske grotte, hvor du finder søde, aromatiske og frugtige druer, direkte fra de italienske vinmarker? Hos Eataly kan du komme på en oplevelsesrig og unik vinsmagning, som tager dig med ind i de italienske vines historier. Til vinsmagningen får du to intensive timer med italienske vine, hvor du får mulighed for at udforske de geografiske og klimamæssige elementer, der karakteriserer forskellige vine. Derudover får du rig mulighed for at forkæle smagsløgene med et stort udvalg af italienske vine, samtidig med at du lærer at forstå smagsforskellene. Du finder Eataly, den italienske vinsmagning, i København.

Vinsmagning hos de kongelige hofleverandører Kjær Sommerfeldt

Men denne vinsmagning, som kan opleves i København eller Århus, får du mulighed for at opleve en af markedets ældste og mest erfarne vinsmagninger. Kjær Sommerfeldt har eksisteret siden 1875 og er tilmed kongelige hofleverandører. Derudover giver deres fantastiske vinsmagninger dig mulighed for at gå på opdagelse i et hav af forskellige vine fra hele verden. Med denne vinsmagning får du derfor for alvor lov til at udforske de gyldne dråber, som du kan nyde, mens du lærer at smage, dufte og vurdere vine.

Spansk vinsmagning hos Le Rait

vinsmagning

Ønsker du at opleve den spanske vinproduktion på nært hold og samtidig smage på de eksotiske dråber? Så er Le Rait den ideelle vinsmagning for dig. Med en vinsmagning hos Le Rait får du mulighed for at udforske de spanske smagsoplevelser på tæt hold. Derudover kan du lade dig inspirere af Jon og Claude Capoul (far og søn) som tager dig med på en unik rejse, hvor du får et indblik i livet som vinbonde. På denne måde får du en komplet vinoplevelse, hvor du kan drømme dig ned til den spanske varme og idyl, mens du nyder de fantastiske smagsoplevelser. Vinsmagningerne kan opleves i København eller Århus – så hvis du bor i nærheden af disse byer, er du blot et klik fra din næste vinoplevelse.

Europæisk og oversøisk vinsmagning hos Fakkelgaarden

fakkelgaarden vinsmagning

Idyllisk vinkælder, hundredevis af vine og en unik indsigt i vinens alsidighed. Alt dette, og mere til, kan du opleve hos Fakkelgaarden. Fakkelgaarden ligger i Kruså og kan foruden god stemning fra start til slut byde på smagsoplevelser, som du sent glemmer. Også derfor er en vinsmagning hos Fakkelgaarden perfekt til dig, som ønsker at invitere medarbejderne, familien eller vennerne på en fantastisk oplevelse, hvor både hjernen, hjertet og ganen bliver henført til vinmarker rundt omkring i verden. Vinsmagningen indeholder smagning af 3 nøje udvalgte vine, samt brød og vand under smagningen.

Oplev en dansk vingård hos MODAVI

vingård

En dansk vingård er et sjældent syn, hvorfor du som ægte vinentusiast bør udforske dette område af verdens vine. Dette kan du netop gøre på en smuk, lille og idyllisk vingård i Kolding, som byder på et hav af oplevelser omkring moderne, danske vin. Vinen hedder MODAVI, og selvom dyrkningen af vin i det danske klima ikke umiddelbart er kendt inden for vinverdenen, er MODAVI en anerkendt vin i store dele af verden. MODAVI inviterer på besøg hos vingården Lindely, som foruden fantastiske smagsoplevelser giver dig mulighed for at besøge et dansk vineri og høre fortællingerne, som hører til. Denne vinsmagning er derfor perfekte til dig, som ønsker at invitere vennerne på en dansk vinoplevelse, som de sent glemmer.

Minivinsmagning hos Smagførst

minivinsmagning smagførst

Ønsker du at få et indblik i vinverden, men er du endnu ikke kendt på området? Så er en minivinsmagning hos Smagførst den ideelle oplevelse for dig, kollegaerne eller vennerne. Her får du mulighed for at smage på hele 6 forskellige vine, på cirka en time. Derudover har du selv mulighed for at medbringe mad, så du og kollegaerne kan kombinere middag med unikke smagsoplevelser. Minivinsmagningen hos Smagførst foregår i Århus.

Wine n’ Dine med fransk vinbonde

wine dine

Ønsker du at gå på oplevelse i det franske vinlandskab, mens du, vennerne eller kollegaerne nyder en fantastisk middag? Så er Wine n’ Dine med fransk vinbonde i København den perfekte kombination for dig. Her får du mulighed for at møde den dansk-franske vinbonde Jon Paul, som med sine drømmende og fængende fortællinger giver dig et indblik i de smagsmæssige nuancer, arbejdet med jord under neglende og branchens mange sider.

Kunstnerisk vinsmagning hos Paint n’ Wine

paint wine

Har du sans for det kunstneriske, og ved du intet bedre end at lade dig forføre af et godt glas vin i den ene hånd og en malerpensel i den anden? Så er Paint n’ Wine den helt ideelle vinoplevelse for dig. Du finder Paint n’ Wine i Århus og København, hvor en række fantastiske omgivelser, lækre vine og alt malerudstyr står klar til at lade dig udfolde dine kunstneriske evner. Du har tilmed mulighed for at tage dit maleri med hjem, så du kan forevige mindet om en fantastisk aften i kunstens og ikke mindst vinens tegn.

Giv et gavekort til vinsmagning

Har du fået øjnene op for vinsmagningens mange sider, og vil du derfor forære en vinentusiast muligheden for at udforske de smagfulde dråber? Så skal du forære et gavekort til en vinsmagning. Med et gavekort til en vinsmagning giver du en oplevelsesgave, som både vil skabe stor glæde og give både dig og din ven en unik oplevelse med i bagagen.