Holmegaard vinkaraffel

Holmegaard er en dansk designervirksomhed, som med over 190 år på bagen har stolte traditioner med at producere glas i mange forskellige afskygninger. Med det minimalistiske design og den helt unikke sans for de enkelte detaljer er Holmegaards glasprodukter efterhånden at finde i ethvert dansk hjem, hvor de foruden at skabe et flot og elegant look til borddækningen emmer af kvalitet og holdbarhed.

I de seneste år har Holmegaard for alvor indtaget vinmarkedet, og deres flotte, runde og slanke vinglas har opnået ikonstatus inden for dansk borddækning. Denne succes har Holmegaard taget med sig i deres design af vinkarafler, som bygger på skandinavisk stilrenhed og ikke mindst unikke detaljer. Foruden fantastisk design er Holmegaards vinkarafler designet med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for vinen. Dette indebærer, at vinkaraflerne giver din vin mulighed for optimal iltning, så du kan nyde de gyldne vindråber, når de er allerbedst.

De to vinkarafler fra Holmegaard kan begge købes hos Kitchenone.dk

Holmegaard Perfection & Cabernet Vinkaraffel

Iblandt de mest populære vinkarafler fra Holmegaard finder du Holmegaard Perfection-vinkaraflen. Denne vinkaraffel er yderst velegnet til dekantering af vine, herunder både ældre og yngre vine. Karaflen er nemlig designet at Tom Nybroe, som selv er en stor vinentusiast og dermed har forstand på alt inden for vine. Vinkaraflen kommer tilmed i et stilrent design, som bygger på flotte, unikke former. Dette kommer blandt andet af, at karaflen er mundblæst, og at glaspusteren derfor har haft mulighed for at kreere unikke luftbobler.

Med Holmegaard Cabernet-vinkaraflen får du tilmed en unik, mundblæst vinkaraffel, som med dens mere slanke, karakteristiske og klassiske design ikke blot egner sig til vin, men også til servering af vand, snaps, øl og cognac.

Fuldend din servering med Holmegaard Perfection-sommelierglas & Holmegaard Perfection-karaffelholder

Hvis du ønsker at fuldende din borddækning, er Holmegaard Perfection-sommelierglas (kan købes her) og Perfection-karaffelholderen (kan købes her) perfekte til formålet. På denne måde kan du nemlig skabe en komplet og ikke mindst perfekt borddækning, som navnet på serien antyder.