Whirlpool WW 1600

whirlpool WW 1600Er du på udkig efter et vinkøleskab, som har plads til alle dine vinflasker? Skal vinkøleskabet være af høj kvalitet, og have et nydeligt udseende? Denne topmodel fra Whirlpool giver dig alt dette, hvor du får hele pakken samlet i et lækkert vinkøleskab med masser af plads. Dette vinskab vil med garanti passe godt ind i dit hus, uanset om det skulle stå i stuen, køkkenet, i et hjørne på kontoret eller i kælderen.

Vinskabet fra Whirlpool er som skabt til alle vinelskere.

Prissammenligning

Kvalitetsskabet med plads til alle dine flasker

Whirlpool er et anderkendt firma indenfor hårde hvidevarer, og med dette vinkøleskab har de produceret en model, som er faldet i god smag herhjemme. Med plads til hele 101 flasker vin, så kan du med garanti fylde dette vinkøleskab op med alle dine flasker, og sørge for, at de holdes på den helt rigtige temperatur. Skabet består af 6 hylder af egetræ, som giver en fantastisk flot farve, og kontrasten mellem denne og aluminium farven gør, at udseendet på dette vinkøleskab er unikt.

Vinkøleskabet kan holde en konstant luftfugtighed på mellem 50 % og 70 %, og der er tilmed mulighed for individuel justering af den konstante temperatur, så dine vinflasker har de optimale betingelser.

Vinskabet er af en flot sort farve, og med en stålramme rundt om glasset. Dette giver vinkøleskabet et flot udseende, og det vil med garanti passe godt ind i stuen eller køkkenet. Højden på 142 cm gør også, at skabet vil fungere godt ind i omgivelserne, og du vil bestemt synes om at have skabet stående.

whirlpool vinkøleskab 1600Specifikationer

  • Energiklasse: B
  • Årligt energiforbrug: 197 kWh/år
  • Farve/Materiale: Aluminium
  • Antal flasker: 101
  • Antal kølezoner: 1
  • Højde: 1590 mm
  • Bredde: 596 mm
  • Dybde: 612 mm

Værd at vide om Whirlpool WW 1600

Whirlpool vinkøleskabet er af energiklasse B, og har et årligt energiforbrug på 197 kWh/år. Den lette dør giver også anledning til super isolering, så du ikke oplever noget spild af energi. Designet er af flot aluminium og glasset har UV beskyttelse, så flaskerne er godt beskyttet imod sollys.

Skabet vejer 62 kg, og med en højde på 159 cm, så kan det nemt stå på gulvet, og samtidig passe perfekt ind i lokalets omgivelser.