Gorenje vinkøleskab

Gorenje vinkøleskab

Dette Gorenje vinkøleskab har plads til 48 flasker fordelt på syv hylder

Kan du godt lide et flot design kombineret med praktiske funktioner? I så fald er Gorenje vinkøleskabe noget for dig. Gorenje er et godt og solidt mærke inden for vinskabe og er i særdeleshed kendt for at lave vinskab af høj kvalitet kombineret med et stilfuldt design.

Her på siden ser vi nærmere på Gorenje vinkøleskabe. Derfor kan du med fordel læse med her, hvis du er i gang med at undersøge markedet for vinskabe/vinkølere og derfor har brug for noget nyttig information.

Anbefalede og billige forhandlere af Gorenje vinkøleskabe

Her på Vinskab-test.dk anbefaler vi følgende forhandlere, hvis du gerne vil købe et Gorenje vinkøleskab.

Prisniveau

Gorenje vinkøleskabe ligger i det du kalder for mellemklassen rent prismæssigt. Deres vinskabe koster typisk omkring de 10.000 kr. WhiteAway.com har for eksempel lige nu et Gorenje vinkøleskab til 9.110 kr., hvor der er plads til 48 vinflasker.

Der er ingen tvivl om, at hvis du gerne vil have et godt vinkøleskab til prisen, så er det Gorenje du skal vælge. Selvom mærket måske ikke er så kendt som Liebherr, så får du stadig en høj kvalitet, der giver dine dyre dråber en god opbevaring og dermed modningsproces.

Funktionaliteten er i højsædet

Når snakken falder på producenten Gorenje, bliver der med garanti nævnt noget med en masse praktiske og smarte funktioner – og med ganske god grund. Gorenje vinkøleskabe indeholder nemlig typisk en lang række fordelagtige funktioner som sikrer dig den bedste opbevaring af vinen.

Vinkøleskabene fra Gorenje er bl.a. udstyret med en masse hylder og udtræksskuffer, hvilket er en klar fordel, da det gør det meget nemmere for dig at håndtere dine forskellige vine.

Derudover er der i den grad også tænkt over selve designet. Et Gorenje vinskab er typisk kendetegnet ved et flot og funktionelt design, der passer perfekt ind i det danske og moderne hjem.

Lavt lydniveau

En af de helt store fordel ved denne producent er, at du får et vinskab med et lavt lydniveau. Det betyder, at du ikke skal frygte for en høj brummen i køkkenet eller stuen, hvis det er der du har valgt at placere vinkøleskabet.

Lydniveauet i Gorenje vinskabe ligger ca. på 40 dB, hvilket er lidt under gennemsnittet for de vinkøleskabe du i dag finder hos de største forhandlere.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om en specifik model? I så fald bør du tage et kig på listen herunder og vælge den model du gerne vil høre mere om – og se priserne på.