Vingave online

køb vingave online

Er du på udkig efter den perfekte vingave til den kommende familiefest, kærestens fødselsdagsgave, medarbejdernes julegave eller receptionen? Der findes intet, der glæder som en vingave, og vin er derfor den perfekte måde, hvorpå du kan lykønske eller vise din taknemmelighed. Derudover findes der intet som en god flaske vin på bordet, så uanset hvilken gave du skal give, vil en vingave sprede glæde og forkæle smagsløgene hos enhver. Herunder kan du læse mere om de mange forskellige vingaver, som alle er et stensikkert hit, når du skal forkæle gavemodtageren.

Et par smagfulde vine til værtinden

Er du blevet inviteret på middag af vennerne, eller har naboen hjulpet med haven, mens du har været bortrejst? Så er den bedste måde, hvorpå du kan udvise din taknemmelighed, at forære et par smagfulde vine. Vine gives ofte til værtinden, som har knoklet med madlavningen, eller naboen, som har gjort en god gerning, og er derfor blevet et symbol på ”tak for hjælpen”. Derudover falder et par gode flasker vin altid i god jord hos enhver gavemodtager, for hvem kan modstå en god, kraftig rødvin, eller en frisk hvidvin?

Tip: Du kan finde et par gode flasker vin hos Smageklubben.dk

En alsidig vinkurv til medarbejderne

En alsidig vinkurv med spændende vine, specielle øl og lækre chokolader. Mange bruger vinkurve som medarbejdergaver, når julen, påsken eller jubilæet nærmer sig. Vinkurvene fås tilmed i mange forskellige prisklasser, størrelser og ikke mindst sammensætninger, så du til hver en tid kan sammensætte den perfekte vinkurv, uanset anledningen. Derudover findes der intet som en god vinkurv, som kan forkæle gavemodtageren med et hav af unikke smagsoplevelser, hvorfor en spændende vinkurv altid falder i god jord.

Tip: Du kan finde forskellige slags vinkurve hos Vinoli.dk

En vinsmagning er en populær vingave

Er du derimod på udkig efter en velsmagende oplevelsesgave, som kan give dig, kæresten eller vennen en god og lærerig oplevelse? Så skal du give en vinsmagning i oplevelsesgave. Med en vinsmagning kommer I ud i felten og får mulighed for at smage på vine fra hele verden. For vinelskerne kan vinsmagning være en kæmpe oplevelse, som kan gøre jer meget klogere på de forskellige smage – og ikke mindst de spændende historier, som ligger bag enhver vinproduktion. Vinsmagninger kommer desuden i flere forskellige afskygninger – så uanset om du er til rødvin, hvidvin eller champagne, kan du finde et arrangement, som ligger i nærheden af dig. Derudover kan du ligeledes finde vinsmagninger, som giver en lækker tapas oven i købet, så maverne kan mættes.

Tip: Du kan finde Danmarks bedste vinsmagninger hos DuGlemmerDetAldrig.dk

Et par flotte vinglas til vinelskeren

Skal du til fødselsdag ved en rigtig vinelsker, som har hylderne fyldte med lækre vine? Så er det måske på tide at forære vinelskeren en alternativ vingave – nemlig et par flotte vinglas. Med et par eksklusive vinglas kan alle de lækre vine nydes for fulde drag. Vinglassene kommer tilmed i mange forskellige størrelser og design, så du kan tilpasse gaven alt efter modtagerens yndlingsvin – de tynde, høje vinglas til champagneelskeren, store runde vinglas til rødvinselskeren og små runde vinglas til hvidvinselskeren.

Tip: Du kan finde flotte vinglas til vinelskeren på Kitchenone.dk

Et vinabonnement til vinentusiasten

Skal du give en gave til den, som har alt inden for vinverden, er et vinabonnement den perfekte gave. Et vinabonnement fungerer ofte sådan, at et månedligt beløb indbetales, hvorefter gavemodtageren har mulighed for at få markedets bedste vin til de bedste priser. Hos mange virksomheder kommer der tilmed en eksklusiv vinpakke med i abonnementet, så hver måned byder på en ny og unik smagsoplevelse. Med et vinabonnement får gavemodtageren derfor mulighed for at smage på vinmarkedets absolutte specialiteter, så helt nye smagsoplevelser udforskes. Derudover kan et vinabonnement nemt justeres til det prismæssige niveau, da du kan give en, to eller tre måneder, alt efter gavens pris.

Tip: Du kan finde gode vinabonnementer på Vinoli.dk