Caso CS645 WineMaster 24

Caso CS645 WineMaster 24

Caso vinkøleskabet kan købes for kun 4.170 kr. hos WhiteAway.com

Et vinkøleskab er en super investering, hvis du sætter høj pris på dine vinflasker, og ønsker at de skal være i optimale forhold, og være serveringsklare med det samme. Er du på udkig efter en vinkøler til dit hjem, så er denne model fra Caso et super valg. Her får du en af topmodellerne indenfor vinkøleskabe, med alle de nyeste funktioner og naturligvis med masser af plads.

Pris

Saml alle dine vinflasker i ét skab

Er du en stor vinelsker, og ønsker at samle alle dine vinflasker i ét skab, så du kan holde styr på dem, og give dem de bedste og mest optimale omgivelser? Denne model fra Caso har plads til 24 af dine bedste vinflasker, fordelt i to rum. Helt unikt er der også mulighed for at regulere temperaturen for hvert rum, således at du kan samle hvidvin i ét rum, og dine rødvine i et andet. Der er naturligvis også aktiv ventilation i begge rum, således at du kan opnå den optimale og ensartede temperatur per zone.

Udover de to temperaturzoner, så er dette vinkøleskab også særligt unikt på en lang række andre parametre; der er mulighed for indvendig belysning, dørens sikkerhedsglas har UV-beskyttelse, som beskytter dine vinflasker imod sollys, da dette kan skade vinenes kvalitet. Udvendigt finder du på lågen et blåt LED-display, som viser den aktuelle temperatur per kølezone, og den kan ligeledes justeres her til mellem +5°C og +22° C – den optimale temperaturzone for vine.

Produktinformation

  • Energiklasse: A
  • Årligt energiforbrug: 141 kWh/år
  • Klimaklasse: ST
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Antal flasker: 24
  • Højde: 875 mm
  • Bredde: 400 mm
  • Dybde: 495 mm

Tekniske specifikationer

Vinkøleskabet fra tyske Caso er af energiklasse A, og har et årligt energiforbrug på kun 141 kWh/år. Modellen har klimaklasse ST, og højden på kun 87,5 cm gør, at det nemt kan gemmes væk i et hjørne, eller stilles frem uden den store gene, hvis du skulle ønske det.

Skabet er fremstillet af rustfrit stål, og kombinationen mellem denne og vinholderne af træ gør, at dette vinkøleskab er en rigtig topmodel, og netop derfor er det også yderst populært herhjemme. Det er nemt og brugervenligt, og har ligeledes også et ergonomisk greb, så døren let kan åbnes og lukkes.