Temptech vwcr155ds

Hvis du har en vinsamling, som efterhånden har vokset sig temmelig stor, har du her mulighed for at få dem opbevaret, på den helt rigtige måde. Hvis du ønsker at opbevare dine vine ved den helt rigtige temperatur, fugtighed og på anden vis blot have dem samlet et sted, hvor de ikke samler støv eller andet, hvis et vinkøleskab være den oplagte mulighed.

Find de bedste priser på Temptech vwcr155ds her

Temptech vwcr155ds er et særdeles unikt vinkøleskab, som kan opbevare hele 155 flasker. Det kan rumme de fleste vinsamlinger, samtidig med, at det bliver opbevaret ved den helt rigtige temperatur, så vinen bibeholder sin gode smag.

Vinkøleskabet er udstyret med 2 forskellige kølezoner, så du kan opbevare forskellige vine på samme tid, selvom de skal have forskellige temperaturer. Skabet er fremstillet i flotte materialer, som giver skabet et unikt og smuk look. Derudover er skabet også fremstillet med et display, hvor du kan se forskellige temperaturer i vinkøleskabet. Derudover kan du også indstille temperaturen på vinkøleskabet på dette display. Befinder vinkøleskabet sig i lidt køligere omgivelser, vil det automatisk indstille sig efter temperaturen omkring den.

Hvis det er koldere i omgivelserne end vinene skal være, ville man med andre vinkøleskabe ikke kunne stille noget op, da de fleste vinkøleskabe ikke kan varme. Det kan dette, så det passer til dens omgivelser. Som udgangspunkt er det ikke nogen god ide, at have et vinkøleskab stående et koldt sted, heller ikke dette. Du skal heller ikke bekymre dig om, at solens stråler kan påvirke dine flasker vin, da dette vinkøleskab er udstyret med UV-sikret glas, som holder solens stråler fra flasker. Der er naturligvis også en lås på vinkøleskabet, så du kan holde dem med lange fingre væk fra dine unikke og fine vine.

Hvis du leder efter det optimale vinkøleskab til din samling, har du det her. Med plads til mange flasker og et design der passer ind i ethvert hjem, har du her et særdeles godt vinkøleskab. Unik mulighed for at kræse ekstra meget om din vinsamling.

Specifikationer:

  • Vægt: 102 kg
  • Mål 1800 x 595 x 690 (alle mål i mm)
  • Kapacitet: 155 stk.
  • Støjniveau: 40 dB
  • Forbrug 329 kWh
  • Energiklasse: E