Caso CS652 WineMaster Touch 38 2D

Hvis du holder meget af vin, kan du med fordel anskaffe dig en vinkøler til hjemmet. Her kan du opbevare din vin i den optimale temperatur. Caso CS652 WineMaster Touch 38 2D er et oplagt bud på en sublim vinkøler til hjemmet.

Mange lækre funktioner

Den har en række forskellige funktioner, som skal holde din vin på den absolut bedste temperatur. Vinkøleskabet er udstyret med en ECO kompressor teknik, samt med et 2 zonet temperatur apparat, så du kan opbevare vinen ved dens rette temperatur. Ydermere er der 2 døre i vinkøleskabet, så du med lethed kan tilgå alt din vin med det samme. Vinkøleskabet er udstyret med aktive ventilatorer så det opretholder en optimal, men også en temperatur som er konstant.

touch 38

Find vinkøleskabet på tilbud her

I vinkøleskabet er der plads til i alt 38 flasker vin, hvilket er ret meget vin. På selve vinkøleskabet, er der installeret et display så du kan holde øje med, at alt er som det skal være i vinkøleskabet. På dette display, kan du også indstille temperaturen præcis som du gerne vil have den. Derudover er der også mulighed for, at du kan få belysning i dit vinkøleskab, så du kan betragte dine vine. For at bibeholde temperaturen er dette vinkøleskab udstyret med 2 lags glas, som holder på temperaturen. Hylderne er fremstillet af træ, mens selve vinkøleskabet er fremstillet i rustfrit stål, som giver dig nogle unikke og holdbare materialer i dit vinkøleskab.

Et vinkøleskab kan være særdeles flot og unikt at have i et hjem. Det ser superflot ud, og så er det som regel meget afdæmpet og lavet i nogle mørke og neutrale farver, som får det til at passe godt ind i hjemmet. I forhold til andre vinkøleskabe, er dette ikke egnet til indbyg, men derimod som et fritstående element i hjemmet. Hvis du føler at du mangler et sted til at opbevare dine vine, er dette en særdeles oplagt mulighed for dette. Her kan du også vise dine vine frem på en helt anden måde.

Specifikationer:
Vægt: 46 kg
Mål 1040 x 395 x 630/670 (alle mål i mm)
Kapacitet: 38 stk.
Støjniveau: 40 dB

Forbrug 143 kWh

Energiklasse: A