Temptech vwcr46ds

Hvis du har en betydelig vinsamling derhjemme, og gerne vil værne ekstra om den, kan du med fordel anskaffe dig et vinkøleskab. Her kan du opbevare dine vine ved den helt rigtige temperatur. Det sikrer dig en optimal beskyttelse og opbevaring af dine vinflasker, så de bibeholder deres smag og kvalitet.

Derudover har dette vinkøleskab 2 kølezoner. Det betyder med andre ord, at du kan opbevare 2 forskellige slags vine, men samtidig have dem i samme vinkøleskab. Det kan være 2 forskellige vine, som skal opbevares ved forskellige temperaturer.

Find de bedste tilbud her

Køleskabet har plads til 47 flasker vin, hvilket er nok til at rumme en en del vinsamlinger. Hvis du er træt af, at du ikke har noget sted at opbevare dine vine, er det her en oplagt mulighed. Temptech vwcr46ds er et super godt vinkøleskab, som kan klare de fleste opgaver, som et vinkøleskab skal kunne. Vinkøleskabet er fremstillet med 5 hylder, som er fremstillet i bøg. For at du skal kunne betragte dine vine mens de er i skabet, er det udstyret med belysning. Døren er fremstillet i solidt stål, som sikrer dig et vinkøleskab, der kan holde til lidt af hvert.

Dette vinkøleskab er særdeles velegnet til at indbygges. Dette giver et naturligt flow i f.eks køkken eller andet rum, hvor du kan bygge det ind i f.eks. et skab. Det giver et meget eksklusivt look, hvis du har dine vine opbevaret i et vinkøleskab. Hvis du bygger det ind i skabet i køkkenet, vil det se meget naturligt ud, og du vil have dine vine lige ved hånden.

For at beskytte mod tyve, eller mennesker med lange fingre, har man valgt at udstyre dette vinkøleskab med en lås. På den måde kan du holde dine vine inde i vinkøleskabet, hvor de hører til. For at beskytte vinene på en endnu bedre måde, vil de også være beskyttet mod udefrakommende sollys.

Specifikationer:

  • Vægt: 47 kg
  • Mål 595 x 870 x 595 (alle mål i mm)
  • Kapacitet: 47 stk.
  • Støjniveau: 40 dB
  • Forbrug: 218 kWh
  • Energiklasse: C