Proptrækker – De bedste på markedet

Anledningen er perfekt, vinhyldens fineste vin skal åbnes – og til dette kræves den helt perfekte proptrækker. Der findes et hav af forskellige proptrækkere på markedet, men går kvalitet, pris og funktionalitet virkelig hånd i hånd? At finde den ideelle proptrækker, som kan bruges på mange forskellige vine, er et must for enhver vinentusiast. I denne artikel har vi derfor samlet et stort udvalg af proptrækkere i mange forskellige materialer og design, så du kan finde lige netop den proptrækker, der passer bedst til dine behov.

Vi anbefaler – Find din næste proptrækker hos:

COOP.dk

TRENDYLIVING.DK

KITCHENONE.DK


CHL-proptrækker – eksklusivitet når det er bedst

proptrækker i blå

Hvis du ønsker at tilføje en eksklusiv proptrækker til din vinsamling, er CHL’s fantastiske proptrækkere de ideelle for dig. Med deres eksklusive look, lækre materialer og smarte design, får du kvalitet, når det er allerbedst.


Stelton – proptrækker og oplukker i ét sæt

stelton proptrækker

Sætter du pris på en god vinproptrækker i kvalitetsstel, men mangler du samtidig en god oplukker til køleskabets kolde øl? Vin og øl er en fantastisk kombination, og dette har Stelton netop fokuseret på i deres oplukker & proptrækker-sæt. Her får du nemlig både en god proptrækker og ikke mindst en smart og funktionel oplukker.


Le Creuset WT-110-proptrækker – til den kvalitetsbevidste

le creuset proptrækker

Du kender måske allerede det populære mærke Le Creuset, som er anerkendte for at lave fantastiske og ikke mindst stilrene køkkenredskaber. Med deres Le Creuset WT-110-proptrækker lever de ligeledes op til forventningerne omkring deres brand, hvorfor du kan finde en klassisk tjenerproptrækker, som med sit totrinssystem gør det nemt at trække proppen lige op af flasken uden at beskadige den.

Se prisen her


Eva Solo Serving-proptrækker – smart og moderne design

eva solo proptrækker

En ganske simpel proptrækker, i rustfrit stål, kunststof og gummi. Dette er hvad Eva Solo byder på med deres stilrene Eva Solo Serving-proptrækker. Proptrækkerne kommer med et ganske simpelt system, hvor du blot skal trække proppen op, mens du drejer grebet.


Smart, bordmonteret proptrækker

bordmonteret proptrækker

Oplever du ofte, at det er svært at optrække dine dyre vine med en almindelige proptrækker? Så er løsningen på dette Barlifes smarte bordmonterede proptrækker. Denne proptrækker er til dig, som altid er perfektionistisk, når du skal servere en vin. Derudover kommer den i et smart design og kan derfor sågar pynte i køkkenet.

Se prisen her


Georg Jensen Manhattan-proptrækker – funktionel og elegant

georg jensen proptrækker

Georg Jensen står for det stilrene og enkelte design, og det er netop disse specialiteter, som ses hos Georg Jensen Manhattan-proptrækkeren. Denne proptrækker kommer nemlig i et både smukt og funktionelt design og er derfor perfekt til det skandinaviske hjem.

Se prisen her


Legonart Ghemme-proptrækker – lækkert design og luksuriøst look

proptrækker i hjortehorn

Med Legonart Ghemmes proptrækker med hjortehorn kan du tilføje et personligt og ikke mindst luksuriøst look til din vinsamling. Med denne proptrækker kan du nemlig imponere dine gæster og samtidig få fantastiske kvalitetsmaterialer med i prisen.


Electric Barman – moderne elektrisk proptrækker

elektrisk vinproptrækker

Er du træt af at kæmpe med de manuelle proptrækkere, så er en elektrisk måske lige noget for dig. Flere og flere anerkendte mærker, herunder Electric Barman begynder nemlig at designe smarte, elektriske proptrækkere – perfekte til dig som vil skåne både vin og håndled, når vinen åbnes.


Zwilling-proptrækkeren Micarta– stilfuldt design

zwilling

Zwilling-proptrækkeren Micarta er en smart og stilfuld proptrækker, som kombinerer tre funktioner i én, nemlig folieskærer, proptrækker og oplukker. Derfor er denne proptrækker perfekt som multiredskab og fås samtidig til billige penge.


Le Creuset Activ-Ball – tidløst og klassisk design

le creuset tm 200

Le Creuset designer ikke kun tidløse klassikere, når det kommer til proptrækkere. I deres sortiment finder du tilmed Le Creuset TM-200 Activ-Ball, som er en smart proptrækker i et unikt og specielt design. Proptrækkeren har på ydersiden et soft-grip, som er behageligt at holde på. Derudover er de robuste materialer og den smarte form perfekt til at fjerne proppen på alle typer vinflasker.


Legonart Ghemme Grand Crue Sommelier Bisonhorn-proptrækker – unikke og holdbare materialer

bisonhorn vinproptrækker

Det er ikke kun hjortehorn, som bruges i Legonart Ghemmes design af personlige kvalitetsproptrækkere. Med Legonart Ghemme Grand Crue Sommelier Bisonhorn-proptrækker får du nemlig en helt unik proptrækker med skaft af bisonhorn. Foruden et fantastisk greb giver materialerne et personligt twist til vinsamlingen.


Leverman Pro-proptrækker – prisvenlig men funktionel

leverman pro

Er du på udkig efter en behagelig og stilren proptrækker, som med dens overkommelige pris er perfekt til gave? Så er Leverman Pro-proptrækker den helt ideelle. Denne flotte proptrækker kommer i et flot design og er samtidig nem at betjene, mens den nemt åbner dine vinflasker.

Se prisen her

Vi anbefaler – Find din næste proptrækker hos:

COOP.dk

TRENDYLIVING.DK

KITCHENONE.DK