Rosendahl vinkaraffel og skænkeprop

rosendahl vinkaraffel

Rosendahl vinkaraffel kan købes hos Kitchenone.dk

Det danske mærke Rosendahl er specialister i alt det, som fylder vores køkkenskabe, og har siden 1984 fundet vejen til ethvert dansk hjem. Dette har betydet, at Rosendal i dag er forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, som kan gøre hverdagen smukkere, og som tåler at blive brugt.

Iblandt Rosendahls sortiment finder du et stort udvalg af enhver vinentusiasts musts – deriblandt en flot, klassisk og funktionel vinkaraffel. En vinkaraffel sørger nemlig for, at vinen bliver iltet, hvilket gør, at du kan nyde de gyldne dråber, når de er allerbedst. På denne måde giver du tilmed vinen plads til at kreere en fantastisk smagsoplevelse i stedet for at tage den gode smag for givet. Herunder kan du læse mere om Rosendahls populære vinkarafler og vinpropper – perfekte til dig, som sætter pris på gode vine.

Rosendahl Grand Cru-vinkaraffel

Med en Rosendahl Grand Cru-vinkaraffel skaber du de bedste rammer for en unik smagsoplevelse. Derudover får du et klassisk, elegant og tidløst design, som passer perfekt til enhver anledning, og som tilmed kan kombineres med alt slags stel. Desuden er Rosendahls vinkaraffel med sin slanke pasform perfekt til køleskabet, hvor du kan nedkøle din hvidvin inden servering eller sørge for holdbarhed til rødvinsresten.

Forlæng vinens holdbarhed med en vinprop fra Rosendahl

Det er ikke kun en flot, stilren og funktionel vinkaraffel, som er et must for vinentusiasten. For at forlænge vinens holdbarhed, så de dyrebare dråber ikke går til spilde, er det nemlig nødvendigt med en vinprop, som lukker ilten ude, så vinens smagsoplevelser bevares. Derudover er det en god idé at påsætte en skænkeprop på vinkaraflen, så du kan servere vinen med elegance.

I Rosendahls sortiment finder du et stort udvalg af både skænkepropper og vinpropper: