Hoover HWC 25360 DL

Hoover vinkøleskab HWC 25360

Hoover HWC 25360 DL kan købes billigt hos WhiteAway.com

Skal du investere i et vinkøleskab, så er denne Hoover model et super valg. Her får du en lækker vinkøler med rigtig god plads, lækkert og stilfuldt design, og denne topmodel er det oplagte valg, hvis du ønsker en lækker vinkøler, hvor du kan opbevare alle dine gode flasker vin, og sørge for, at de har den helt rette temperatur, og er serveringsklar med det samme.

Pris

Vinkøler af højeste kvalitet

Det amerikanske firma, Hoover, har produceret denne fantastiske model af et vinkøleskab, med alle de nyeste funktioner og i et super let og elegant design. Med plads til 70 flasker, så kan du godt begynde at finde alle dine vinflasker frem, for her kan du opbevare dem alle sammen på en af de 5 lækre træhylder, eller i den oprejste flaskeholder for neden.

Ved at bruge dette vinkøleskab sikrer du dig, at alle dine vinflasker holdes på den helt rigtige temperatur, og har de optimale forhold, for at du kan få den bedste smag. Du får mulighed for at regulere temperaturen til mellem +5°C og +20°C. Samtidig er glasdøren med UV-filter, og derfor beskytter den imod sollys, som kan skade vinkvaliteten.

Tekniske specifikationer

Dette vinkøleskab fra Hoover er af energiklasse B, og med et årligt energiforbrug på 206 kWh/år og klimaklassen N gør det, at skabet vil være en super løsning, hvis du mangler opbevaringsplads til alle dine vinflasker, og samtidig ønsker at have dem stående fremme. Glasdøren er godt isoleret, og sørger for, at temperaturen inde i skabet ikke påvirkes af omgivelserne. Med et flot rustfrit stålhåndtag er det nemt og brugervenligt. Det er ydermere muligt at vende døren, hvis det skal passe ind i et bestemt hjørne, og du vil helt sikkert synes om dette skab fra dag 1!

Information

  • Energiklasse: B
  • Årligt energiforbrug: 206 kWh/år
  • Klimaklasse: N
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Antal flasker: 70
  • Højde: 1420 mm
  • Bredde: 500 mm
  • Dybde: 590 mm