Temptech VWC41DS

temptech vwc41dsAlle vinelskere burde kigge nøje på dette vinkøleskab, for denne model fra Temptech hører til i den absolutte top indenfor vinkøleskabe. Hvis du sætter høj pris på dine kvalitetsvine, og ønsker at opbevare dem under optimale forhold, og gerne i et skab med plads til mange flasker, så er denne model den helt rigtige. Her er plads til alle dine vinflasker, og du vil altid kunne servere en helt optimal flaske vin for dine gæster.

Pris

Vinkøleskab – med plads til den rene kvalitet

Vin skal opbevares under optimale forhold, og dette vinkøleskab fra norske Temptech har lige netop dette. Med plads til hele 41 flasker vin, fordelt på 2 zoner med hhv. 3 bøgehylder for oven og 2 bøgehylder forneden, samt en vinholder af bøg i bunden, så vil dine vinflasker ikke lide nogen nød overhoved. Dette vinkøleskab er ydermere inddelt i to kølezoner, således at du kan justere temperaturen for hver af zonerne, og dermed have alle dine rødvin samlet i én, og dine hvidvin i en anden. Temperaturzonerne for de to zoner er +5°C – +12° C og +12°C og +18° C, og disse justeres på panelet i midten af skabet.

Af andre lækre funktioner er blandt andet auto afrimning, så du ikke selv skal gøre dette. Glasdøren er naturligvis også med UV-beskyttelse, så sollys ikke skader vinflaskerne, hvis din vinkøler måtte stå fremme i solen.

Specifikationer

Energiklassen for vinkøleskabet er af klasse C, og skabet har et årligt energiforbrug på 230 kWh/år. Klimaklassen er N, og med en højde på 88,5 cm. er det et lille og praktisk skab, som nemt kan gemmes af vejen, hvis det ikke skal stå fremme.

Skabet er af rustfrit stål, og er skåret i utrolig flotte former. Glasdøren gør ligeledes, at skabet virker let og rummeligt, og alt i alt er dette vinskab en fryd for øjet. Prikken over i’et er tilmed hylderne af bøgetræ, som giver en unik kontrast.

temptech

Temptech vinkøleskabe er flotte og funktionelle – og så er prisen ganske overkommelig

Værd at vide

  • Energiklasse: C
  • Årligt energiforbrug: 230 kWh/år
  • Klimaklasse: N
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Antal flasker: 41
  • Højde: 885 mm
  • Bredde: 595 mm
  • Dybde: 555 mm