Liebherr WKes 653-20 001

liebherr wkes 653 20

Liebherr vinkøleskabet 653 20 er set til kun 10.999 kr. hos Wupti.com

Leder du efter et lækkert vinkøleskab, hvor du kan opbevare alle de gode sager, og kvaliteten og udseendet skal være helt i top? Med denne topmodel fra Liebherr er du ikke gået galt i byen. Her får du et af de mest solgte vinkøleskabe herhjemme, og der er ikke en finger at sætte på hverken kvaliteten eller udseendet.

Denne vinkøler er skabt til alle vinelskere, der sætter stor pris på deres vin.

Prissammenligning

Vinkøleskab – med plads til alle dine flasker og meget mere!

Liebherr er en anderkendt tysk producent indenfor hårde hvidevarer, og dette vinkøleskab er i en klasse for sig. Med plads til 12 flasker vin, så kan du holde alle dine bedste flasker på køl. Med et volumen på 47 liter, fordelt på 3 hylder af 4 pladser hver, så får du både overblik og styr på dine flasker, og samtidig garanti for, at de er tilpas køle, når du skal bruge dem.

Vinkøleskabet er yderst nemt at betjene, hvor du nederst i køleren kan justere på temperaturen, og dermed tilpasse den efter ønske i intervallet +5°C til +20°C. Der er også aktivt kulfilter og tonet isoleringsglasdør, som ydermere er vendbar, så skabet kan stå hvor som helst.

Skabet fylder helle ikke meget, og er derfor ikke til gene på hverken køkkenbordet, gulvet, stuen eller i et hjørne, alt efter hvad der passer en. Glasdøren gør også, at vinkøleskabet ikke føles stor og klodset, men tværtimod meget let men rummelig, og designet fra Liebherr udstråler høj kvalitet og let elegance.

Hvad kan du forvente af et Liebherr vinkøleskab? Find svaret i videoen herunder.

Produkt information

  • Energiklasse: A+
  • Årligt energiforbrug: 103 kWh/år
  • Klimaklasse: SN
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Antal flasker: 12
  • Højde: 612 mm
  • Bredde: 425 mm
  • Dybde: 478 mm

Tekniske specifikationer

Liebherr’s vinkøleskab er af energiklasse A+ og har et årligt energiforbrug på kun 103 kWh/år, og en klimaklasse SN. Samtidig er døren utrolig god til isolering, så du ikke oplever noget spild af energi. Designet er en flot rustfri stål af Finish Tinto og passer derfor utrolig godt ind i næsten alle hjem.

liebherr wkes 653 20