Miele KWT 6322 UG

Her finder du et super godt vinkøleskab til en god pris. Dette sublime vinkøleskab Miele KWT 6322 UG kan indeholde en vinsamling i en vis størrelse.

Disse forhandlere har gode tilbud på Miele vinkøleskabe

Hvis du gerne vil værne ekstra meget om din vin, er det en god ide at købe et vinkøleskab, som kan indeholde dine vine, og holde dem på en temperatur, som er optimal for deres smag og kvalitet. Et vinkøleskab tilføjer eksklusivitet til dit hjem. Her kan du vise dine vine frem på den flotteste vis. Skabet er velegnet til at blive bygget ind i et skab eller måske i køkkenet. Det giver et naturlig flot look, og passer perfekt ind i et køkken. Har du et vinkøleskab i dit hjem, vil mange beundre det, og de kan også betragte dine vine gennem glasset. Mange mennesker går op i vin, og derfor vil de gerne have deres vine opbevaret på den flotteste og mest eksklusive måde. Det kan man med et vinkøleskab.

miele vinkøleskab 6322

Skabet er udstyret med LED lys. Denne type lys afgiver ikke synderlig meget varme, så det heller ikke vil påvirke vinens temperatur. Glasset er UV-sikret, så din vin ikke tager skade af solens stråler, da dette er noget som kan skade vinen, hvis den udsættes for sollys over en længere periode. Dette vinskab kan indeholde en række forskellige typer vine, ved deres respektive temperaturer. Det kan det fordi, den er udstyret med 2 forskellige temperaturzoner. Forskellige typer vine, kræver forskellige temperaturer. Der vil ikke forekomme dårlig lugt i dette vinkøleskab, da det er udstyret med Active AirClean filter. Dette filtrerer alle de dårlige lugte fra, og tilføjer frisk luft til skabet, så dine vine opretholder deres friskhed, som præcis da du købte dem.

Mange vælger blot at have deres vine stående fremme i den normale temperatur og luft. Det kan være skadeligt for vinen. Går man bare lidt op i vin, bør man anskaffe sig et vinkøleskab, så man kan opbevare sin vin på den helt rigtige måde.

Specifikationer:

  • Vægt: 48 kg
  • Mål 818 x 597 x 575 (alle mål i mm)
  • Kapacitet: 16 stk.
  • Støjniveau: 36 dB
  • Forbrug 137 kWh
  • Energiklasse: A