Vinkøleskab med 2 zoner

0

En rigtig vinentusiast har selvfølgelig et vinkøleskab med 2 zoner. Den helt store fordel ved at vælge et vinskab med 2 zoner er, at du får mulighed for at opbevare forskellige vine under to forskellige temperaturforhold.

Her på Vinskab-test.dk har vi været ude at undersøge markedet lidt for hvilke vinkøleskabe, der er udstyret med 2 kølezoner. Vi har udvalgt fem vinkøleskabe med 2 zoner fra fem forskellige mærker.

Vil du se det komplette udvalg af vinkøleskabe med 2 zoner? Besøg Wupti.com eller WhiteAway.com og se deres udvalg!


SMEG SCV115-1

smeg scv115-1

Specifikationer

Pris


 Vestfrost W38

vestfrost vinkøleskab w 38

Specifikationer

  • Energiklasse B
  • Energiforbrug: 195 kWh pr. år
  • Kapacitet: 38 flasker
  • Læs mere om W38

Pris


 Siemens KS38WA40

siemens KS38WA40 vinkøleskab med energiklasse B

Specifikationer

Pris


 Bosch KSW38940

bosch KSW38940 er set til kun 9.994 kr.

Specifikationer

Pris


 Scandomestic VK 900

scandomestic-vk900-vinkøleskab

Specifikationer

Pris


Når du vælger et vinkøleskab med 2 zoner, er det også en god ide at tænke lidt over, hvor stort energiforbruget er. Et godt vinkøleskab er nemlig kendetegnet ved et lavt energiforbrug, en høj energiklasse og ikke mindst et forholdsvis lavt lydniveau. Derudover er det også meget vigtigt, at vinskabet formår at holde en ensartet og konstant temperatur, da det alt andet lige er det vigtigste i forbindelse med at opbevare sine vin på den bedst tænkelige måde.

Hvis du gerne vil læse mere uddybende om valg af vinkøleskab, kan du med fordel gå til forsiden, hvor du finder en stor og omhyggelig guide, der uden tvivl vil være dig behjælpelig til at finde den helt rette model

Leave A Reply