Sådan sparer du penge på køb af vin og vinudstyr

0

Er du vinentusiast, ved du, at det kan være en dyr fornøjelse. De gode vine er ikke billige, og det er det bedste vinudstyr heller ikke. Mangler du et nyt vinskab, eller vil du bare gerne købe lidt god vin på tilbud, kan du med fordel købe ind fredag d. 23. november, hvor det er Black Friday.

Black Friday er årets største handelsdag

Traditionen har vi fået fra USA, hvor juleudsalget skydes i gang fjerde fredag i november, dagen efter Thanksgiving. Også i Danmark starter julehandlen for alvor denne gang, og det er uden sammenligning den dag på året, hvor flest dankort køres igennem terminalerne. Også vin og vinudstyr kan fås med rigtig gode rabatter denne dag.

Se alle de gode Black fredagstilbud 2018 her

Køb vin online

Både på Black Friday og på alle årets øvrige dage, er der fordele ved at handle vin og vinudstyr online. De online forhandlere sparer penge ved ikke at have en fysisk butik og dermed husleje, forbrug og ansatte. Når udgiften ikke er lige så stor, behøver indtægten heller ikke at være det, og derfor prisfastsætter de online vinhandlere typisk en del lavere end de fysiske. For dig som kunde betyder det, at du kan spare en del penge på den samme vin eller det samme vinskab ved at købe det på nettet.

Bestil et vinabonnement

En anden mulighed, hvis du gerne vil spare penge på vin andre dage end på Black Friday, er at købe et vinabonnement, hvor du hver måned får tilsendt en kvalitetsvin. Her kan du ikke selv vælge, hvilke vine du vil spare penge på, men til gengæld er det en god mulighed for at få udvidet horisonterne en smule. Måske får du prøvet en vin, som du ikke selv ville købe, men som viser sig at være rigtig god.

Leave A Reply