3 Måder du kan opfylde dine vindrømme

0

SPONSORERET: Er du vinelsker med stort V, drømmer du formentlig om mere end bare at slukke tørsten i en sød dessertvin på en italiensk charterrejse. Den gode vin skal naturligvis ikke kun findes de to uger om året, hvor du rejser sydpå til druens land. Med et godt vinkøleskab, kan du opbevarer de bedste vine i dit eget hjem. Så er der også vin på de gode onsdage. Men hvordan får du råd til et vinkøleskab?

Det er ofte økonomien, der holder os tilbage når vi skal investere i de rigtige vine. Også selvom vi forsøger at undskylde med at vi har taget bilen, at anledningen ikke helt er den rette eller at vi bare ikke lige har lyst til vin i dag. Der er masser af gode dage, der kunne blive endnu bedre, hvis der blot ventede et glas kvalitetsvin til dig, når du kommer hjem fra arbejde.

Problemet med de gode vine er dog, at vi ikke føler at vi har rammerne til at opbevarer dem. Selvom naboen måske har et vinkøleskab, er trængen der jo ikke til at låne lidt plads hos ham for at du kan få den særlige drue med hjem fra Italien. Havde du dit eget vinkøleskab derimod, kunne du med god samvittighed investere i nogle af de bedste råvarer.

Vi giver dig 3 måder hvorpå du kan få opfyldt dine vindrømme:

Ønsk dig et vinkøleskab

Hvis du indenfor den nærmeste tid skal holde en stor fest – eksempelvis et bryllup, en 40-års eller lignende, kan du jo passende ønske dig et vinkøleskab. Vinkøleskabe fås i mange forskellige størrelser og prisklasser, så alt efter hvor mange gæster du har inviteret til din store dag, kan du jo opfordre dem til at gå sammen om en lidt større gave.

Øg din formue med investering

Hvis det er opsparingen, den er gal med og du ikke har nok penge om måneden til at lægge mere til side, kan du overveje at begynde at investere det du har, i noget, der kan kaste penge af sig på længere sigt. Hvis du ikke er så godt inde i aktier, kan du overveje at sætte dig ind i begrebet Copytrading. Du kan også gå i den helt anden retning og lave en mere håndgribelig investering. Måske bor du til leje og overvejer at investere i en ejendom. I så fald skal du være mere tålmodig i forhold til dit afkast, men måske får du endda endnu mere plads til vinkøleskabet.

Sælg ud af noget, du ikke længere bruger

Hvis du ikke ser nogen muligheder for at øge din formue og du heller ikke har en festlig anledning i nærmeste fremtid, kan du overveje om du vil sælge noget, som du ikke længere bruger. De fleste af os ligger inde med masser af ting og sager, som bare står og samler støv. Ved at sælge nogle af dine gamle værdisager, kan du få råd til vinkøleskabet. Det er trods alt et éngangsbeløb.

Leave A Reply