Bedste Vinkøleskab – Disse 3 vinskabe er de bedste

vinkøleskab test

Funktionaliteten vægtes højt, når bedst i test vinkøleskabene skal findes

Hvis du ikke har så stort et kendskab til vinkøleskabe, er det meget naturligt, at du gerne vil læse nogle test og anmeldelser med henblik på at finde ud af, hvilke vinskabe, der er de bedste til prisen.

Her på Vinskab-test.dk beskæftiger vi os uhyre meget med vinkøleskabe af mange forskellige mærker. Derfor kan du med fordel læse med her, hvis du gerne vil have en fornemmelse af, hvilket vinkøleskab som faktisk er bedst i test lige nu.

Om de bedste vinkøleskabe vi har valgt

Her på siden har vi udvalgt tre vinkøleskabe som vi mener er de bedste på markedet lige nu. Vi har udvalgt de tre vinskabe på baggrund af diverse anmeldelser og tests fundet på internettet, energiforbrug, temperaturstabilitet, støjniveau og ikke mindst design.

OBS: De tre bedst i test vinkøleskabe du finder herunder kan bl.a. købes hos WhiteAway.com og Wupti.com

bedst i test vinkøleskab

Et andet stort plus ved dette bedst i test vinkøleskab, det er uden tvivl det flotte design

Bedste vinkøleskab i test – Miele KWT 6322 UG

Miele KWT 6322 UG er af Vinskab-Test.dk blevet kåret som bedst i test vinkøleskab. Grunden til denne flotte kåring skyldes først og fremmest, at du med denne model fra Miele får et meget energieffektivt vinskab kombineret med mange funktionaliteter.

Vinkøleskabet bruger kun 137 kWh pr. år og har en energiklasse A. Derudover er vinkøleskabet udstyret med 2 kølezoner, hvilket er en uhyre stor fordel, da det giver dig mulighed for at opbevare flere forskellige slags vine i ét og samme vinkøleskab.

Pris

Caso vinkøleskab bedst til prisenBedst til prisen – Caso CS652 WineMaster Touch 38

Hos Vinskab-test.dk er vi meget begejstret for dette vinkøleskab. Grunden til dette skyldes, at du for få penge kan få et vinkøleskab af uhyre høj kvalitet og som samtidig indeholder nogle af bedste funktioner som et vinskab kan have.

Caso CS652 WineMaster Touch 38 har en energiklasse A og bruger kun 143 kWh pr. år. Derudover er det udstyret med to kølezoner samt UV-beskyttelse, hvilket sikrer dine dyre dråber de bedste forudsætninger for en optimal modningsproces.

Der skal virkelig ikke herske nogen tvivl om, at dette vinkøleskab fra Caso er bedst til prisen.

Pris

liebherr wtes 1672Et godt alternativ – Liebherr WTes 1672

Et godt alternativ til bedst i test vinkøleskabet fra Miele er denne model WTes 1672 fra det tyske mærke Liebherr. Dette vinkøleskab fortjener at komme med på denne side som ”det gode alternativ”, da også denne model er udstyret med en energiklasse A og kun bruger 137 kWh pr. år.

En af de helt store fordele ved dette vinkøleskab er de to kølezoner. Derudover er vinskabet også kendt for at være uhyre god til at holde en konstant og ensartet temperatur, hvilket er alfa og omega for korrekt og optimal opbevaring af vin.

En anden nævneværdig fordel er det lave lydniveau på bare 38 dB. Det bør også nævnes, at døren er vendbar og glasset er UV-beskyttende.

Pris

Del dine vinkøleskabs-erfaringer

Har du selv et vinkøleskab som du er meget glad for? I så fald hører vi gerne fra dig: Hvilken model er der tale om? Hvad koster den? Hvilken energiklasse har den? Og hvorfor er den værd at anbefale? Del dine erfaringer med os og send en mail til den mailadresse, der står angivet nederst på siden